Ücretsiz üyelik oluşturun, ilan verin, şirket rehberine katılın!
New York / Queens
JFK Terminal 1'de Marka Görünürlüğünüzü Artırın
0.0

Değerli Girişimcilerimiz ve İşletme Sahiplerimiz,


John F. Kennedy Havalimanı Terminal 1'de markanızı geniş bir kitleye sergilemeniz için size özel bir fırsat sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Maksimum ilgiyi çekecek şekilde stratejik olarak konumlandırılmış öne çıkan reklam ekranımız, markanızın parlaması için mükemmel bir alan sunuyor.


Reklam Ekranımızın Temel Özellikleri:


Eşsiz Görünürlük: Video reklamlarınızı günde 480'e kadar gösterim sayisi ve 15 saniye uzunluga kadar görüntüleyerek mesajınızın çeşitli ve geniş bir hedef kitleye ulaşmasını sağlayın.


Ücretsiz Video Tasarımı: Yaratıcı ekibimizin ücretsiz video tasarım hizmetimizle vizyonunuzu hayata geçirmesine izin verin, içeriğinizin görsel olarak büyüleyici ve etkili olmasını sağlayın.


Uzatılmış Gösterim: Bir aylığına kaydolduğunuzda, size hiçbir ekstra ücret ödemeden ek bir haftalık reklam ikramı yaparak markanızın görünürlüğünü en üst düzeye çıkaracağız.


Neden JFK Terminal 1?


Rekor kıran 26.891.306 ziyaretçiyle JFK Havalimanı'nın 2022'deki şaşırtıcı istatistiklerini düşünün. Aeroflot, Air France, Lufthansa, Türk Hava Yolları ve daha pek çok önemli uluslararası havayolu şirketine ev sahipliği yapan Terminal 1, küresel ve çeşitli bir kitleyle bağlantı kurmak için benzersiz bir platform sağlıyor.


Türk Firmalarına Özel Teşvik:


ABD'de reklam veren Türk şirketlerinin, 400.000 $'a varan potansiyel finansmanla Türkiye hükümetinden %50 oranında dikkate değer bir teşvikten yararlanabileceğini paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.


Nasıl Başlanır:


Bize Ulaşın: Reklamcılık hedeflerinizi tartışmak ve markanız için en iyi seçenekleri keşfetmek için özel ekibimize ulaşın.


Etkileyici Videonuzu Oluşturun: İçeriğinizin hedef kitlenizi cezbetmesini sağlamak için ücretsiz video tasarım hizmetimizden yararlanın, ya da mevcut videonuzu bizimle paylasin.


Goruntulenmenizi En Üst Düzeye Çıkarın: Özel teklifimizle reklam varlığınızı genişletme fırsatını yakalayın - bir aylığına kaydolun ve hiçbir ek ücret ödemeden ekstra bir hafta kazanın.


Bu, markanızı dünyanın en yoğun havalimanlarından birinde geniş ve çeşitli bir kitlenin önünde konumlandırma şansınızdır. Markanızın görünürlüğünü artıracak bu özel fırsatı kaçırmayın.


Sorularınız için icin bize asagidaki email adresimizden ulasabilirsiniz.


Bu heyecan verici fırsatı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Markanızın yeni basarilar ile yükselmesine yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Şu an Kapalı
Tüm günleri gör
Pazartesi 09 AM - 05 PM
Salı 09 AM - 05 PM
Çarşamba 09 AM - 05 PM
Perşembe 09 AM - 05 PM
Cuma 09 AM - 05 PM
Cumartesi 12 AM - 12 AM
Pazar 12 AM - 12 AM
Konum Zaman Dilimi: America/Eastern
Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun!
Konum
Adres
JFK Airport (JFK) , Queens, NY, USA
Popüler Kategoriler